اطلس تک شرکت آسانسور اطلس تک
با گسترش پیدا کردن شهر ها و پیشرفت صنعت ساختمان سازی، انسان برای جابجایی راحت تر میان طبقات ساختمان ها، به آسانسور نیاز دارد. آسانسور با توجه به نوع ساختمانی که در آن نصب شده است (ساختمان تجاری اداری، مسکونی و …) انواع متفاوتی دارد. انواع آسانسور موجود در ساختمان ها همگی به منظور تسریع جابجایی عمودی میان طبقات طراحی شده است اما هر کدام، بنا بر نوع و مدل خود، از وِیژگی های متفاوتی برخوردار هستند. در هر صورت، آشنایی جزئی و دقیق تر با این وسیله و دانستن همه چیز درباره ی آسانسور، علاوه بر آگاهی یافتن نسبت به وسیله ای که روزانه از آن استفاده می کنیم، می تواند در استفاده ی بهینه از این وسیله نیز به ما کمک کند.
بخشهای مهم یک آسانسور عبارتند از:
آسانسور ها به دو دسته کلی ، آسانسور کششی و آسانسور هیدرولیک تقسیم می شوند. آسانسور کششی نیز خود شامل دو دسته آسانسور های گیرلس و آسانسور های گیربکس می باشد. همچینن موتور آسانسور گیرلس بازدهی بیشتری دارد و دارای نویز و صذای کمتری است و نیاز کمتری به تعویض قطعات دارد. اسانسور پیچی کارکرد بسیار ساده ای دارند و نصب آنها هم نیاز به تخصص خاصی دارد.
از ویژگی های آن ها، لوستر ها و مبلمان لوکس و کف فرش شده می باشند. در این آسانسور ها مسافران در آرامش می نشینند تا به طبقات دیگر برسند. البته سیستم های جدیدی نیز وجود دارد که به فضای چاهک و بالاسری بسیار کمتری نیاز دارد، ولی هزینه بسیار بالایی دارد. همچنین در اجرا و جایگذاری ریل ها میتوان آنها را به تیپ های وزنه بغل و وزنه پشت تقسیم نمود.
موتورهای آسانسور دارای انواع متنوعی هستند، که پرکاربردترین آنها موتور گیربکس دار و موتور گیرلسی آسانسور می باشد. با توجه به نیاز فنی پروژه در حال ساخت و ساز، موتور آسانسور متناسب با ظرفیت و توان کاربردی در آن مکان انتخاب و استفاده می گردد. همواره موتور در وسیله های الکتریکی و مکانیکی جزو تجهیزات اصلی و با اهمیت بوده است. در آسانسورهای کششی می توان از انواع مختلف موتورهای آسانسوری استفاده کرد. مکانیزم عملکردی موتورهای آسانسور گیربکس دار بدین گونه هستند که، موتور آسانسور در بالای چاه آسانسور و در موتورخانه نصب می گردد و نیروی محرکه تولید شده موجب چرخش گیربکس شده و آسانسور را در بین طبقات مختلف ساختمان جابجا می کند.
بیمه و استاندارد های آسانسور
انتقال نیروی موتور به سیم بکسل و حرکت کابین آسانسور بدون فلکه هرزگرد آسانسور اینجا مختل میشود. این فلکه بهعنوان مکمل فلکه گیربکس عمل میکند و از صرف هزینه اضافی برای خرید فلکه بزرگ جلوگیری میکند. فلکههای هرزگرد در دو نوع ثانویه و انحرافی در قسمتهای مختلف موتور بکار گرفته میشوند. مقاومت و طراحی استاندارد دو ویژگی بارز فلکه هرزگرد است که هنگام تولید به آن توجه ویژه میشود. لازم به ذکر است این شرکت در اکثر شهر های ایران دارای نمونه کار و نمایندگی فعال می باشد.
- تمامی آسانسورها در داشتن خصوصیاتی مانند داشتن کابین، حرکت عمودی و توقف در سطوح مختلف با هم مشابهاند.
- آچاره این امکان را به شما میدهد تا هر خدمتی که مورد نیازتان است، از طریق وبسایت و اپلیکیشن به سهولت و در هر ساعتی از شبانه روز درخواست کنید.
- این آسانسورها، دسترسی به ساختمانها را برای رانندگان آسانتر میکنند.
- برخی از آنها حتی میتوانند بچرخند، به طوری که راننده فقط به جلو حرکت کند و هرگز نیاز نباشد دور بزند یا دنده عقب بگیرد.
- در مفهوم علمی به این صورت تعریف میشود که اتاقک متحرکی است که از آن درجهت جابهجایی عمودی نفرات یا کالاها میان طبقات ساختمان استفاده میکنند.
- آسانسورهای پیچی را میتوان هم با برق سهفاز و هم برق تک فاز نصب و راهاندازی کرد.
با از دور خارج شدن موتورهای جریان مستقیم و معرفی موتورهای القایی سه فاز سالهاست که از موتورهای الکتریکی سه فاز القایی یا آسنکرون و اخیراً از موتورهای مغناطیس دائم یا سنکرون استفاده میشود. در این موتورها از مکانیسم لنت ترمز استفاده میشود که با استفاده از نیروی اصطکاک مانع از حرکت ناخواسته موتور در حالت توقف میشود. یکی از حیاتی ترین بخشهای آسانسور، سکشن پاراشوت است که برای متوقف کردن کابین به کار میرود(حتی در اثر پاره شدن سیستم آویز).